torsdag 3. juni 2010

Siste bloggingen fra Leeds...........


Mye styr med pakkingen.. Har så mye overvekt vi, at vi har bestemt oss for å sende bøker, klær og sko med DHL. Har endevendt alle koffertene et par ti ganger nå, for å få plass til alt, men koffertene går jo ikke igjen!!! Det som gjenstår nå er å kjappe oss til banken for å sette inn penger, opp til posten for å sende tilbake internett boksen (ikke spør om hvorfor de skal ha den igjen), og så på togstasjonen for å printe ut billettene, så på Staples for å få sende en fjerde del av bagasjen vår. Alt dette før 20.00.. Ikke akkurat god tid :)

I går var det avslutningsfest, og Martine ble klassens gledesspreder, mens jeg ble klassens danseløve! Morro det.. Skal ikke stå på humøret til noen av oss..

Nå kobler vi fra Internetten, så dette blir siste dere hører fra oss mens vi bor i utlandet... Blir rart å dra herfra, selvom vi er veldig klare for det!

21 grader er det vel her nå.. deilig med sommer!

SEES OM EN DAG!!!!!!

Håper dere syns det har vært morro å følge bloggen vår om oppholdet i Leeds, og at dere har fått et lite innblikk i hvordan vi har hatt det de 9 månedene vi har vært her! En ting er sikkert, vi har hatt det topp!!!! Ble litt tårevått å skrive det her gitt.... snufs!!!

Stor klem fra Leila og Martine :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar